Siltasaari, Hakaniemi, Kallio ja harmaista torneistaan tunnettu Merihaka ovat Siltasaari-lehden levikkialuetta. Vuodesta 2003 julkaistua lehteä luetaan aktiivisesti ja juttuaiheet paikallisista ihmisistä, kulttuurimenoista ja alueen ravintoloista kiinnostavat lukijoita.

Noin 5000:sta kivestä 1900-luvun alussa rakennettu Pitkäsilta toimii lehden jakelun eteläisimpänä kärkenä, mutta myös rajana Hakaniemen ja Kruununhaan kaupunginosille. Pohjoisessa levikki rajautuu Helsinginkatuun.

Kallio tunnettiin pitkään runsasväkisenä ja merkittävänä työväen asuntoalueena. 1950- ja 1960-luvut olivat Kallion kaupunkikuvan kannalta merkittäviä, silloin purettiin pääosa linjojen puutalokortteleista ja tilalle rakennettiin kivitaloja.

Nykyään aluetta leimaa nuorekkuus ja Kalliosta onkin muodostunut Helsingin hipstereiden suosikkikaupunginosa. 1890-luvulle asti Siltasaari oli saari, kunnes sen pohjoispuolinen salmi täytettiin. Sen paikalla on nyt Hakaniemen tori. Merellinen Siltasaari henkii arvokasta ja rauhallista tunnelmaa.

Kaupallisesti itäinen kantakaupunki on rikas ja kivijalassa näkyy vahvasti myös nuorien yrittäjien luovuus ja into. Lukuisat ravintolat, etniset kaupat, parturi-kampaamot, suunnittelutoimistot, levykaupat ja Hakaniemen kauppahallin yrittäjät muodostavat alueelle mielenkiintoisan ja värikkään kokonaisuuden erilaisia liikkeenharjoittajia.